Yırtık ayakkabı!

A Milli Takım'ın EURO2012 Elemeleri'nde Hırvatistan'a 3-0 mağlup olduğu maça tribünlerin protestosuna küfürlü bir şekilde karşılık veren Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun tepkisi damga vurdu.

A Milli Takım'ın EURO2012 Elemeleri'nde Hırvatistan'a 3-0 mağlup olduğu maça tribünlerin protestosuna küfürlü bir şekilde karşılık veren Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun tepkisi damga vurdu.

A Milli Takım'ın oynadığı futboldan mutsuz olan bazı futbolseverler, karşılaşmanın özellikle son bölümünde oyuncuların bazılarına tepki göstermeye başladı. Sabri Sarıoğlu'nun yaptığı her hareket sonrasında 'manidar' bir şekilde alkışlanmasının yanı sıra Hamit Altıntop da dahil olmak üzere Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na tepki gösteren bazı futbolseverlere en sert tepki önce Volkan Demirel'den ardından Emre Belözoğlu'ndan geldi.

Kale arkasında yer alan ve protestoda bulunanların sadece Galatasaray taraftarı olduğunu düşünen Fenerbahçe'nin A Milli kalecisi Volkan Demirel tribünlere dönerek yaklaşık 20 saniye süren bir küfür seronomisinde bulunurken; Volkan'ı sakinleştiren Emre'nin tribünlere arkasında döndükten sonra sarfettiği küfürlü sözler ekranlara bariz bir şekilde yansıdı.

A Milli Takımı desteklemek için Türk Telekom Arena'ya giden futbolseverlerin skorun ters dönmesinden sonra yaptığı protestolara küfürlü bir şekilde cevap veren Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun tepkisi sosyal medyada büyük bir yankı uyandırırken; bugün çeşitli basın yayın organları da küfürlü ifadeleri ufak sansür efektleri ile sütunlarına taşıdı.

Karşılaşmanın ardından sosyal medyada eleştiri yorumları arka arkaya gelirken; en dikkat çekici yorum eski bir Galatasaraylı olan Sedat Yeşilkaya'dan geldi. Emre'nin tepkisine atfen bir tvit atan Yeşilkaya, "Ben Zeytinburnu'ndan Galatasaray'a geldiğimde Emre'nin ayakkabısı yırtıktı, ayağındaki ayakkabıyı Galatasaray'a borçlu" ifadelerini kullandı.







Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları