Yine Amrabat! Yine açıklama

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Nordin Amrabat konusunda bir açıklama daha yaptı.

Kayserispor'un yıldız oyuncusu Nordin Amrabat konusunda transfer odaklı sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Faslı yıldızı transfer etmek istedikleri söylemesiyle beraber yaşanan Amrabat-Galatasaray ve Kayserispor eksenli haberlere Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'dan yeni bir açıklama daha geldi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Amrabat konusunda son derecede sert ve net konuştu. "Amrabat gitsin de göreyim" diyen Hurma, daha önce yaptıkları açıklamaların aynen geçerli olduğunu vurguladı.

Hurma, "Amrabat konusu artık iyice sabırlarımızı taşırdı. Vermeyeceğiz, göndermeyeceğiz diyoruz ama anlayan yok. Eğer Amrabat Kayseri'den gidecek olursa bile kesinlikle Galatasaray'a gitmeyecektir. Herkes burada canı istediği takıma gitmiyor. Bizim sözleşmeli oyuncumuzun aklını çelenler bir gün kendi oyuncuları ile bunu yaşayacaktır. Benim son sözüm Başkanımız sayın Recep Mamur'un Amrabat ve Galatasaray hakkında yaptığı açıklama iyi okunmalı. Bizim son sözümüz budur" diye konuştu.

Amrabat ise kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Galatasaray'ın rüyalarının takımı olduğunu ve sarı-kırmızılı takımda oynamak istediğini dile getirmişti.

VE SONRASINDA ŞOTA...

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise Ankaragücü ile oynadıkları maç sonrasında Galatasaray'ın istediği Amrabat ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Kulüpten büyük oyuncu yoktur. Messi bile olsa Real Madrid'den büyük değil. Şu an Kayserispor'un oyuncusu, sorun basit. Çocuk hasta"
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları