Yıkıldı, kahroldu!

Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından sarı-kırmızılı futbolcu Aydın Yılmaz adeta yıkıldı!

Süper Final'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın kader adamı şüphesiz Aydın Yılmaz oldu. Özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı performansla sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in sürpriz kozlarından biri olan Aydın Yılmaz, Fenerbahçe karşısında kaçırdığı üç mutlak gol pozisyonu ile maça damga vurdu.

Karşılaşmanın 61. dakikasında Emre Çolak'ın yerine oyuna dahil olan Aydın Yılmaz, sağ kanatta ortaya koyduğu hareketli futbolla dikkatleri üzerine çekerken, 69., 70. 74. dakikalarda kaçırdığı pozisyonların ardında inanılmaz bir üzüntü yaşadı. Maçın ardından da bu üzüntüsü devam eden ve teknik direktör Fatih Terim ve futbolcu arkadaşları tarafından teselli edilen Aydın Yılmaz, telefonlarını da dahi kapatarak boş vaktini, antrenman saatine kadar eşi ve yeni doğan bebeği ile evinde geçirmeyi tercih etti.

Maçın ardından takım otobüsünde de morali oldukça bozuk olduğu gözüken Aydın Yılmaz'a bir destek de Abdürrahim Albayrak'tan geldi. Takım otobüsünün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giriş yapmasının ardından Aydın ile kısa bir görüşme yaptığı öğrenilen Albayrak'ın yetenekli futbolcuya moral verdiği gözlendi.

Bu sezon Galatasay formasıyla ligde 10 maça çıkan Aydın Yılmaz 2 gol kaydetti. Attığı her iki golde de oyuna sonradan dahil olan Aydın, ilk defa bir sezonda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takımla 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda Antalyaspor'a gönderilmesi gündemdeydi. Necati Ateş'in Galatasaray'a transferi sırasında sarı-kırmızılı yönetim ile Aydın Yılmaz ya da eşdeğer bir futbolcu karşılığında anlaşmaya varan Antalyaspor'un, sarı-kırmızılı yönetimin Aydın'ı vermek istememesi durumunda ısrarcı olmayacağı bildirildi.

Öte yandan Aydın Yılmaz'ın Fenerbahçe karşısında yaşadığı şansızlıklar, diğer bir yandan da akıllara Mehmet Batdal'ı getirdi. Galatasaray'ın Trabzonspor ile Türk Telekom Arena'da oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı lig maçında oyuna sonradan dahil olan ve mücadeleni son dakikasında yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamayan Mehmet Batdal, eleştirilerin odağındaki isim olmuştu.

HABER: Fatih ŞAMLIOĞLU
fatihs@maksimum.net

 



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları