'Yeter ki kar yağmasın'

G.Saray Yönetim Kurulu, Beşiktaş derbisine sahayı yetiştirmek için görevlilere yoğun mesai yaptırıyor. Haberin ayrıntıları burada...

Türk Telekom Arena Stadı'nın zeminine 19 Aralık 2012 tarihinde kazmayı vuran Galatasaray'da Beşiktaş derbisi için adeta 'OHAL' ilan edildi. Cluj ile oynanan maçta göle dönen zemin ve drenaj krizi nedeniyle Türk Telekom Arena Stadı'nı bakıma alan G.Saray Yönetim Kurulu, Beşiktaş derbisine sahayı yetiştirmek için görevlilere 24 saat mesai yaptırıyor...

Ocak ayının son haftası oynanacak Beşiktaş maçına saha zemini ve drenaj sistemi yetişmesi adına 18 kişilik bir ekip tam gün çalışıyor.

ÇİMLER YİNE HOLLANDA'DAN


Büyük bir tahribat gören çim zemin tamamıyla kaldırılırken, şu anda Galatasaray'da krize neden olan drenaj sistemini tıkayan kum ve topraklar tahliye ediliyor.

Tahliyenin bitmesinden sonra yeni sistem sıfırdan Manchester United ve Manchester City'nin sahalarını da yapan İngiliz firması tarafından yeniden inşa edilecek. Hollanda'dan sipariş edilen çim zemin de önümüzdeki hafta yola çıkacak.

HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR

Yoğun mesai sürerken G.Saray, kar ve benzeri bir olumsuzluk konusunda tedirgin bir bekleyiş içinde. Çünkü 24 saat mesaiye karşın bir olumsuzluk olması halinde G.Saray-Beşiktaş derbisi Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Refik Arkan, konuyla ilgili olarak "Kar yağışı ve uzun süre yerde kalması gibi bir durum olmaz ise stat, Beşiktaş derbisine yetişir" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları