Yemekte buluştular!

Jose Mourinho ve Fatih Terim, İstanbul'da akşam yemeğinde bir araya geldi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen, "Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı"na katılmak üzere İstanbul'a gelen Portekizli teknik adam, konferans öncesinde firmanın Şişli'de hayata geçireceği "Bomonti Time Residence" projesinin tanıtımına katıldı.

La Liga şampiyonu Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Türkiye ziyareti sırasında konferasın ardından da akşam özel bir davette Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'le buluştu.

Real Madridli futbolcu Hamit Altıntop'u gündeminde tutan Galatasaray'ın Portekizli çalıştırıcı ile transferi de görüştüğü iddia edilirken yemek sırasında Mourinho ve Fatih Terim'in samimi görüntüleri dikkat çekti.

MOURINHO'DAN HAMİT YORUMU...

Nuri ve Hamit'in önemli sakatlıklarla takıma geldiğini vurgulayan Mourinho, "Nuri ve Hamit iyi bir başlangıç yapmadılar. İyi başlangıç yapmadığınız zaman da iyi bitirmeniz zor olur. Onlar önemli sakatlıkla geldiler. Diğerleri çalışırken onlar bir ameliyattan diğerine gidiyorlardı. Ekip geliştikçe başka oyuncular da geliyor, başarılı oluyorlar. Sakatlar için durum zorlaşıyor. Zor bir dönemden geçtiler. Acaba bu durumlarını geriye döndürebilecekler mi? Çünkü iyi oyuncular" diye konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları