"Yasaktan haberimiz yok"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, derbilerde rakip takım taraftarlarının statlara alınmaması kararını değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, derbilerde rakip takım taraftarlarının statlara alınmaması kararını, dün yönetim kurulu toplantısındayken duyduklarını ifade ederek, "Yönetimimizde konuyla ilgili arkadaşlarımız, kararın kendileri dışında olduğunu; Federasyon tarafından alındığını söylediler" dedi.

DEMEK Kİ SPOR RUHUNUN GELİŞTİRİLMESİ ADINA BİR ADIM İLERİYE GİDEMEMİŞİZ

Radyospor'da  canlı yayın konuğu olan Haznedaroğlu, "Ben yönetim adına konuşamam; ancak kişisel fikrimi söyleyebilirim. Bu konuda ileriye gideceğimize sürekli geriye gidiyoruz. Bu geriye gitmek demektir. Sporun eğitici işlevi olmalı. Galibiyeti, yenilgiyi insanlar hazmetmeli, centilmenlik ruhunu ileriye taşımalı. Bu yasaklar konduğuna göre demek ki biz centilmenlik ve sporun eğitici amaçları doğrultusunda bir adım ileri gidememiş, aksine geriyi gitmişiz. Kararı bu şekilde değerlendiriyorum" dedi.

KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ; AMA DERBİNİN SONUCU BİZİM ASIL HEDEFİMİZİ DEĞİŞTİRMEZ

Semih Haznedaroğlu, derbiyle ilgili olarak ise "Bu maç ne ilk ne de sondur. Sayısız maç oynadık Beşiktaş'la; centilmence bir maç olmasını temennimiz. İyi bir futbol olsun. Kazanmak istiyoruz. Son derece umutluyuz. Derbinin kendine göre özellikleri vardır. Biz daha iyi futbol oynayan bir Galatasaray görmek için çalışıyoruz. Ayrıca en iyi oynadığınız maçı bile kazanma garantiniz yok. Bu maçı kazanmak ya da kaybetmek bizim asıl hedefimizi değiştirmez. İyi oyuna da şansa da ihtiyacımız var. İki takımın da buna ihtiyacı var. Yeni yönetimin de ilk derbisi, umarım hayırlı olur" diye konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları