Xavi vardı, Iniesta da geldi!

Wesley Sneijder transferini resmen gerçekleştiren Galatasaray, Barcelona'nın uyguladığı modelin bir benzerine geçiş yapabilecek.

Galatasaray'da attığı goller ve yaptığı asistlerle teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçilmezi, sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Selçuk İnan, Barcelona'nın yıldızı Xavi'ye benzetilmesini bilmeyen kalmadı.

Selçuk İnan'ı 'Xavi' diye kabul eden taraftarlar, şimdi de Andres Iniesta'ya kavuşmayı bekliyor. Peki kim mi bu Iniesta? Tabi ki de Hollandalı Wesley Sneijder'den başkası değil.

Katalan ekibi Barcelona'da dillere destan olan Xavi-Iniesta uyumunun ve iki başarılı orta saha oyuncusunun takıma olan büyük katkısının benzer bir şeklinin Galatasaray'da da sergileneceği günler heyecanla bekleniyor.

Hollanda futbolunun yetiştirdiği 'Altın portakallar'dan biri olan Sneijder, sarı-kırmızılı formayı giymesinin ardından yapacağı asistler, atacağı akıl dolu gollerle Galatasaray'ın Iniesta'sı olacak.

Bu nedenle Selçuk İnan'ı 'Xelçuk' diye adlandıran Galatasaray taraftarı, Wesley Sneijder'i de Selçuk'un yanında 'Iniesta' olarak yorumlayacağı maçları şimdiden heyecanla bekliyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları