Xabi Alonso da konuştu!

Galatasaray'ımızın Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Xabi Alonso, sarı kırmızılı ekip hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 8 turunda rakibi olan İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Xabi Alonso, sarı kırmızılı ekip hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in resmi internet sitesine konuşan 31 yaşındaki İspanyol oyuncu, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediklerini belirterek; "Taraftarlarımızın da söylediği gibi bizim için en önemli şey 10. kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Bunun için finale çıkmak zorundayız ve çarşamba günü Galatasaray ile evimizde oynayacağımız maç bunun ilk ayağını oluşturuyor. Güzel bir atmosferde güzel bir oyun olacağını düşünüyorum. Galatasaray karşısında ilk maçtan iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz" sözlerini kaydetti.

31 yaşındaki oyuncu, Real Madrid ile çıktığı 182 maçta 6 gol 25 asistlik bir performans sergiledi. Tecrübeli oyuncunun Real Madrid formasıyla Devler Ligi'nde henüz golü bulunmuyor.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları