Wenger'in yerine Mancini!..

Teknik Direktörümüz Mancini için İngiliz basınından yeni bir iddia geldi ve Arsenal'in olası menajer adaylarından birisinin Mancini olduğu kaydedildi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER-Galatasaray'da geleceği tartışma konusu haline gelen İtalyan teknik direktör Roberto Mancini için İngiliz basınından yeni bir iddia geldi ve Arsenal'in olası menajer adaylarından birisinin Mancini olduğu kaydedildi. İngiliz basını sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Arsene Wenger ile yolların ayrılabileceğini belirtti. Bunun en büyük sebebi olaraksa Fransa Futbol Federasyonu'nun 2016 yazında Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016'da takımın başında Arsene Wenger'i görme arzusu.

Fransa Futbol Federasyonu'nun bu konuda kesin olarak çalışmalara başladığı ve Dünya Kupası'nın ardından Arsene Wenger ile sözleşme imzalamak istediğinin de altı çizildi.

İngilizler ayrıca Arsenal ile tam 9 sezondur kupa kazanamayan Arsene Wenger'in de takımdan ayrılmayı düşündüğü aktarılırken Arsenal yönetiminin listesinde 4 teknik adam olduğu belirtildi. Bu isimler; Roberto Mancini, Diego Simeone, Jurgen Klopp ve Roberto Martinez.

İngiliz basını bu isimleri değerlendirirken eski İskoç oyuncu ve yorumcu olan Andy Gray'in yorumlarına da yer verdi. Gray, Mancini'nin Arsenal için iyi bir tercih olacağını söylerken, "Mancini, hem Serie A'yı hem de Premier Lig'i kazandı. Kazanmayı bilen bir teknik adam. Mancini, Arsene Wenger'e göre biraz daha pratik bir teknik adam. Belki daha iyi bir tercih olabilir. İlginç bir fikir" ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları