Arsenal yönetimi, Galatasarayımızın yaptığı görüşmeler sonrasında transferine izin vermediği ismi Newcastle United'a önerdi.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasarayımızın forvet arayışlarında temasa geçtiği Arsenalli Joel Campbell için İngiliz basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
Menajer Arsene Wenger'in sarı-kırmızılı kulübe kiralık olarak gitmesine sıcak bakmadığı Kosta Rikalı forvetin Premier Lig'de bir kulübe gönderilmesini istediği iddia edildi. Fransız teknik adamın 22 yaşındaki oyuncunun 1 sezon lige ısınmasını sağlamak amacıyla lig içinde bir takıma gitmesini istediği ve Arsenal yönetiminin de genç oyuncuyu Newcastle United'a bedelsiz olarak kiralamayı planladığı kaydedildi.
Arsene Wenger, Emirates Cup sonrasında Campbell ilgili yaptığı açıklamada, "Campbell'ın oynamaya ihtiyacı var, ama burada oynamaya..." şeklinde konuşarak, oyuncunun takımda kalacağını ima eden sözler kullanmıştı.
Galatasaray'da İdari Menajer Cenk Ergün, geçtiğimiz günlerde Londra'ya giderek Arsenal ile masaya oturmuş, ancak 1992 doğumlu oyuncu için kulübünü ikna etmeyi başaramamıştı. Oyuncunu peşinde Serie A devi Milan da bulunuyor.