Volkan'a sürprizin var mı?

Galatasaray'ın genç yıldızı Emre Çolak'ın derbi karşılaşmasında forma giyip giymeyeceği merak ediliyor. İşte tüm gelişmeler...

Geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında formasını İspanyol oyuncu Albert Riera'ya kaptıran ancak oyuna sonradan dahil olduktan sonra 'Bu formayı kolay kolay bırakmayacağım' sinyali veren genç futbolcu Emre Çolak, Fenerbahçe maçında teknik direktör Fatih Terim'in has adamlarından biri olacak.

Deneyimli taktisyenin uzaktan şutlar çekmesi için sık sık talimat verdiği Emre, sarı-lacivertlileri uzaktan avlamak için kendisini özel olarak hazırlıyor.

İstanbul BŞB maçında uzaktan attığı iki golle hafızalara kazınan başarılı futbolcu, kaleyi gördüğü noktadan Volkan Demirel'i mağlup etmeye çalışacak.

Sezonun ilk yarısında kaptığı sarı-kırmızılı formayı yalnızca Gençlerbirliği maçında kaybeden 21 yaşındaki yıldız adayı, takımını galip gelmesi için var gücüyle savaşacak.

Bu sezon Galatasaray'ın ligde oynadığı 21 maçta boy göstererek 3 gol atan Emre Çolak, 1 de asist yapma başarısı gösterdi. Uzun toplardaki başarısının yanı sıra çevikliğiyle bilinen başarılı oyuncu toplamda 476 isabetli pasla oynadı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları