Ve Terim onu seçti!

Geçen sezon Ayhan Akman, Sabri Sarıoğlu, Tomas Ujfalusi! Galatasaray'ın kaptanı kim olacak? İşte cevabı...

WEBASLAN

Galatasaray'da yeni sezonda kimin kaptanlık yapacağı konusunda birbirinden farklı iddialar ortaya atıldı. Kimisi Hamit Altıntop, kimisi ise Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu'nun kaptanlık yapacağını ifade etti. Webaslan açıklıyor....

Sarı-kırmızılı ekipte 2012-2013 sezonunda 1. kaptan Çek savunmacı Tomas Ujfalusi olacak. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'en kadroya katılan ve kazanılan şampiyonlukta büyük payı olan başarılı futbolcu, pazubandı koluna takacak.

KAPTAN DEDİĞİN!

Atletico Madrid'de oynadığı dönemde kızı 17 Temmuz'da doğduğundan dolayı bu forma numarasını bırakmayan 'UFA' örnek bir davranış sergileyerek, 18 numaralı formayı giyeceğini açıklayan yeni transfer Burak Yılmaz'a 17'yi hediye etmişti. Kralı çok mutlu eden kaptanın bu hareketi büyük takdir topladı.

Galatasaray TV ekranlarında Veli Yiğit'in hazırlayacağı "Big Chief Tomas" isimli programda boy gösterecek olan Tomas Ujfalusi, kısa zamanda sarı-kırmızı renklere gönül verenlerin sevgilisi olmayı başardı.

Genç futbolculara örnek olan ve tecrübesiyle alkışı eden Ujfalusi, pazubandın sahibi olan ancak futbolu bırakan Ayhan Akman'ın yerini alacak.

UJFALUSI OYNAMAZSA KAPTAN KİM OLACAK?

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Medical Park Antalyaspor'dan kadroya katılan ve yuvaya dönüş yapan Necati Ateş, Galatasaray'ın ikinci kaptanı! Fiorentina ile Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede sahaya kaptan olarak çıkan golcü futbolcu, yeni sezon öncesi gurur yaşamıştı.

VE HAKAN BALTA NOKTA...

Galatasaray'da 3. kaptan Hakan Balta olarak belirlendi. 5 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten 29 yaşındaki futbolcu, pazubandın 3. sahibi oldu. Sarı-kırmızılı ekibin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Hakan, Ujfalusi ve Necati'nin yokluğunda bayrağı devralacak.

HABER - SERKAN BEKTAŞ




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları