Ve rakipte son durum!

İnönü Stadı'nda solukları kesecek olan Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde rakip takım Beşiktaş'taki son durumu Webaslan olarak sizler için masaya yatırdık.

Artık dananın kuyruğu kopuyor! İnönü Stadı'nda solukları kesecek olan Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesinde rakip takım Beşiktaş'taki son durumu Webaslan olarak sizler için masaya yatırdık.

Süper Lig'de 17 puanı bulunan Beşiktaş'ta cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren Ekrem mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlıklarının tedavileri sona eren İbrahim Toraman ve Rüştü ise karşılaşmada görev yapabilecek. Yaklaşık bir aydır sakatlığı sebebiyle formasından uzak kalan Rüştü'nün Galatasaray karşısında ilk 11'de yer alacağı kaydedildi.

Ayrıca antrenör Carvalhal'ın son maçlarda 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmediği Fernandes'in ise yeniden kadroda olması bekleniyor. Portekizli oyuncunun hafta içinde yapılan antrenmanlarda form grafiğini yükselttiği öğrenilirken, Fernandes'in maça yedek kulübesinde başlayacağı düşünülüyor.

Antrenör Carvalhal'ın son 5 maçtır (Mersin İdman Yurdu, Sivasspor, Fenerbahçe, Dinamo Kiev ve Gençlerbirliği) bir veya iki değişiklik yaparak sahaya sürdüğü ilk 11'i bozması beklenmiyor. Portekizli teknik adamın takımını derbiye şu ilk 11 ile sürmesi bekleniyor:

Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Ernst, Veli, Simao, Quaresma ve Almedia.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları