Ve Lukas Podolski Japonya'ya gönderildi

Galatasaray'da Alman yıldız Lukas Podolski, Japon temsilcisi Vissel Kobe ile anlaşmaya varmıştı. Podolski Vissel Kobe'ye transfer oluyor. Galatasaray'da son dakika Podolski gelişmesi...

Galatasaray'da son dakika Podolski gelişmesi! Galatasaray'da Alman yıldız Lukas Podolski, Japon temsilcisi Vissel Kobe ile anlaşmaya varmıştı. Beşiktaş maçının ardından şampiyonluk yolunda büyük yara alan ve şansını mucizelere bırakan Galatasaray'da Podolski'nin eşyalarını topladığı bildirildi.

NTV Spor'un haberine göre, Galatasaray, Lukas Podolski için Japon ekibi Vissel Kobe ile 2,6 milyon euro karşılığında anlaştı ve imzalar atıldı. Anlaşma sezon sonundan itibaren geçerli olacak ve resmi açıklama da 2 Mart Perşembe günü yapılacak. Podolski, sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılım sağlanırsa Galatasaray'dan 200 bin Euro da bonus kazanacak.

JAPON EKİBİNDE SAKATLIK VAR

Öte yandan Vissel Kobe'nin golcüsü Leandro, Cumartesi günü oynanan Shimizu S-Pulse karşılaşmasında 64. dakikada sol dizinden sakatlandı ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Geçen sezonu 19 golle kapatan 32 yaşındaki Leandro'nun yerine transfer arayışlarına girildiği vurgulandı.

Galatasaray'da Podolski sarı kart cezası nedeniyle Antralyaspor maçında takımını yalnız bırakacak olurken, Vissel Kobe ise sezonun 2. maçını 4 Mart'ta Niigata ile oynayacak.


Görüşmeler sonunda 2.7 milyon Euro'ya anlaşma sağlandı.

RIDVAN DİLMEN CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Podolski 90. dakikada vurdu, sarı kart, cezalı geçmiş olsun. Belki de 3 Milyon'u kurtarmak için yarın Japonya'ya satılacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları