Ve ipleri kopardı!

Fransa Ligi ekiplerinden Lyon forması giyen Michel Bastos takımından ayrılacağını söyledi.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon forması giyen Michel Bastos takımından ayrılmak istediğini açıkladı. Ünal Aysal'ın, Bastos transferi için sinyal vermesi iddiaları artırmıştı...

Son günlerde adı Galatasaray ile anılan Brezilyalı futbolcunun kulüp başkanı Jean-Michel Aulas'ın eleştirileri yüzünden takımda kalmak istemediği belirtildi. Aulas, geçen sezon kulübün ligde yaşadığı hayal kırıklığının faturasını Cris, Kallström, Aly Cissokho ve Bastos gibi yüksek maaş alan oyunculara kesmişti.

Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, Bastos'un Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nı düşünerek tüm potansiyelini sahaya yansıtmadığını ifade etmişti.

Bu eleştirilerin ardından son senelerde zaten sık sık takımdan ayrılacağı konuşulan Bastos kulübü ile olan ipleri kopardı. 28 yaşındaki Brezilyalı yıldız konuyla ilgili sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı açıklamada; "Hakkımda yapılan yorumlara çok üzüldüm, oynadığım takımlarda hiç böyle problemler yaşamamıştım" dedi.

Kulübe saygı duyduğunu da belirten Bastos, "Eğer problem yaratıp birilerini rahatsız ediyorsam takımdan ayrılmayı tercih ederim" dedi.

Bu gelişmenin ardından gözler Galatasaray cephesine çevrildi. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar takımından ayrılmaya karar veren yıldız isim için harekete geçebilir.

Orta sahanın solunda görev yapan Michel Bastos, son sezonunda takımı ile çıktığı 43 maçta 7 gol atıp 11 asist yapma başarısı gösterdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları