Ve açıklandı! "G.Saray'dan cevap bekliyoruz"

Galatasaray'ın günlerdir transferi için yakın temaslarda bulunduğu Martin Benitez ile ilgili Independiente'den kritik açıklama geldi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın günlerdir transferi için yakın temaslarda bulunduğu Martin Benitez ile ilgili Independiente'den kritik açıklama geldi.

Arjantin ekibinin genel sekreteri Jorge Damiani, "Galatasaray'a karşı bir teklif yaptık. Onlar yarın (19 Ocak) günü yönetimleriyle görüşecekler ve bize bir cevap verecekler. Biz transferin gerçekleşeceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

INDEPENDIENTE: "BİZ MUTLUYUZ"

Transferin gerçekleşmesi durumunda mutlu olacağını belirten yönetici, "Mutluyuz, çünkü transferin gerçekleşmesinin hem Martin, hem de bizim için iyi olacağını düşünüyoruz" dedi.


SON HABER: 7 MİLYON EURO + 2 HAZIRLIK MAÇI

İlk etaptaki kiralık teklifin kabul görmemesinin ardından bonservis için 6,5 milyon euro öneren Galatasaray'dan, Independiente bonservisin %85'i için 8 milyon euro talep etmişti.

Yapılan görüşmelerin devamında Arjantin ekibinin Galatasaray'dan son isteğinin ise bonservisin %85'i için 7 milyon euro bonservis ile birlikte geliri kendilerinde kalmak üzere 2 hazırlık maçı olduğu kaydedildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları