'Vay bee!' dedik...

Galatasaraylı futbolseverler Orduspor mücadelesinin ardından alınan sonuç karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Sarı-kırmızılı ekip golcü kimliğini bu kez rafa kaldırdı...

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Orduspor'a 2-0'lık skorla mağlup olan Galatasaray, rakibin dirençli oyununu kıramazken; yakaladığı önemli pozisyonları da cesurca harcadı. Selçuk İnan'ın bir serbest vuruşu direğe takılırken; Burak Yılmaz ise 2 kez karşı karşıya yakaladığı pozisyonu gole çeviremedi.

Karşılaşmaya Burak Yılmaz ve Johan Elmander ikilisi ile başlayan teknik direktör Fatih Terim, Umut Bulut'u ikinci yarıda oyuna alırken; İsveçli futbolcuyu kenara çağırdı. Yapılan değişiklilere rağmen maçın son bölümlerinde de beklediği atakları geliştiremeyen sarı-kırmızılı ekip sahadan hiç beklemediği bir mağlubiyetle ayrıldı.

HEDEF BRAGA! GOLLER...

Braga maçı öncesi moral bulmak isteyen Galatasaray, kısa süre içerisinde toparlanarak Devler Ligi'nde saha ve seyircisi önüne daha diri çıkmanın planlarını yapmaya başladı.

Taraftarlarını gole alıştıran Galatasaray'ın Ordu'da fileleri havalandıramaması büyük şaşkınlık yarattı. İlk 5 haftada rakip kaleye tam 15 gol bırakan Fatih Terim'in ekibi, Ordu'da Saso Fornezzi'yi geçemedi.

NEREDE YANLIŞ YAPILDI?

Galatasaray'ın kendi alanında pas yapması için alan bırakmayan Orduspor, Selçuk İnan ve Nordin Amrabat'ı etkili yerlerde markaj altına aldı.

Kaptıkları toplarda ani ataklar geliştiren Karadeniz ekibi, motivasyonunu 90 dakikaya yaymasını bildi. Yakaladıkları pozisyonları gole çeviren Orduspor, Hamit'in sakatlanması ve golü erken bulmasıyla oyunu lehine çevirdi.

TERİM NE DEDİ?


Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fatih Terim,  "Orduspor'un dikkat edilmesi gereken bir takım olduklarını oyuncularıma söyledim. Bazen mağlubiyetler sizi çok önemli başarılara götürebilir" açıklamasında bulundu.

Sizce Galatasaray, Braga maçına hangi kadro ile çıkmalı?
Yorumlarınızı yazın, yayımlayalım...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları