Vargas da istiyor Terim de!

Galatasaray'da sol bek alternatifleri arasında yer alan Vargas, sarı-kırmızılı takımın ilgisini doğrularken, geçen sezon transfere kulübün engel olduğunu söyledi.

Galatasaray ile de anılan Julian Vargas, geleceği hakkında konuşurken, Galatasaray hakkında da bir itirafta bulundu.

Peru'da basınına verdiği kısa röportajda hedeflerini ve transfer söylentilerini değerlendiren Juan Manuel Vargas, önünde üst seviyede oynayabileceği 4 - 5 sezonun daha olduğunu söylerken, Fiorentina'daki huzursuzluğundan da bahsetti ve ''Önce kendi özeleştirimi yapıyorum ve burada (Fiorentina) işlerin iyi gitmediğini hissediyorum. Kendimi onlara yeniden kanıtlamak için çok uğraştım. Önümde üst seviyede oynayabileceğim 4 ya da 5 yıl daha olduğunu düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

GELECEĞİ BELİRSİZ

Tatilini Peru'da sürdüren Fiorentinalı oyuncu, kulübün kendisini gözden çıkarmasından dolayı rahatsız olduğu için  artık Mor Menekşeler'de kalmak istemediğini dile getirdi.

İtalyan medyasında çıkan Galatasaray dedikoduları sorulan Perulu oyuncu, ''Bir yıl önce (G.Saray'a) katılmak istiyordum ancak Fiorentina istediği yüksek rakam nedenile görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasına neden oldu'' itirafında bulundu.

MONTELLA DA GENOA DA İSTEMİYOR

Fiorentina'ya geldiği dönemde takımın gözdelerinden olan Vargas'ın şansı Montella'nın gelmesiyle sona erdi. Montella'nın takımda görmek istemediği oyuncu, ilk sezonda Genoa'ya kiralandı. Genoa'da ligde 20 maç oynamasına rağmen, kulüp başkanı Vargas için gelecek sezon bir planları olmadığını söylemişti.

Henüz 29 yaşındaki oyuncu sol kanadın tüm bölgelerinde görev yapabiliyor. Galatasaray ile de anılan Vargas için sarı-kırmızılı yönetimin Carlinhos'ta sonuç alamaması durumunda devreye girebileceği konuşuluyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları