Umut gün sayıyor!

Yerli oyuncuları renklerine bağlamak için mesai harcayan Galatasaray Yönetimi kısa süre içersiinde Umut transferini noktalayacak

Yeni sezona kaliteli bir kadro ile başlamayı amaçlayan Galatasaray, bir yandan yabancı golcü arayışını sürdürürken, diğer yandan yerli oyuncuları renklerine bağlamak için mesai harcıyor.

Amrabat konusunda Kayserispor'un 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli talebine takılan Sarı-Kırmızılılar, Toulouse'da forma giyen Umut Bulut ile Eskişehirsporlu Alper Potuk'u yakın takibe aldı. Şu anda Bodrum'da tatil yapan Umut, artık Fransız takımında forma giymeyi düşünmediğini söyledi.

Başarılı golcü, "Tatil dönüşü, yarın veya öbür gün İstanbul'a gidip Galatasaraylı yöneticilerle görüşeceğim. Büyük ihtimalle imzayı kısa zamanda atarız." açıklamasını yaptı. Eskişehirsporlu Alper'in transferiyle de bizzat yönetici Abdurrahim Albayrak ilgileniyor. Kırmızı-Siyahlı kulüp, genç oyuncu için 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlerken, Cim Bom, 3,5 milyon Euro'nun yanında bazı futbolcuları takas için öneriyor.

Sarı-Kırmızılılar, 21 yaşındaki futbolcuya bu ayın sonuna kadar imza attırmayı hedefliyor. Teknik Direktör Fatih Terim, temmuzun ilk haftasının sonunda başlayacak kampa kadar transferlerin büyük ölçüde tamamlanmasını istiyor. Temastaki isimlerle anlaşma sağlanırsa Türk Telekom Arena'da toplu imza töreni gerçekleştirilecek.

Öte yandan Hollanda temsilcisi Heerenveen'de oynayan Faslı yıldız Assaidi'nin babası vefat ettiği için transfer sürecinde uzama meydana geldiği bildirildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları