Ümit Davala'ya tam yetki

Cezası nedeniyle Eskişehirspor maçında kulübede yer alamayacak Fatih Terim, tüm yetkiyi genç çalıştırıcı Ümit Davala'ya bıraktı.

Disiplin Kurulu tarafından ‘sportmenliğe aykırı davranışlarda bulunduğu’ gerekçesiyle 3 maç ceza alan Fatih Terim, oynanacak Eskişehirspor maçı öncesinde kulübede yerine oturacak olan yardımcılarından Ümit Davala’ya tam yetki verdi.

Terim, diğer yardımcısı Hasan Şaş’ın da cezalı olması sebebiyle, kulübede kaleci antrenörü Taffarel ile birlikte görev yapacak olan Davala’ya son bilgileri ve taktikleri aktardı.

''SANA GÜVENİM TAM''

Ümit Davala’ya maç içerisinde yapması gerekenleri tek tek anlatan ve güven veren tecrübeli teknik adam, “Bütün yetki sende. Yanlış ya da yolunda gitmeyen bir şey gördüğünde istediğin müdaheleyi yapabilirsin. Tecrübenle bu maçın üstesinden geleceğinden kuşkum yok” diye konuştu.

Aynı zamanda efsane kadrodan eski öğrencisi de olan Ümit Davala’ya bu sözlerle destek olan Terim’in, devre arasında soyunma odasına giremeyecek olmasına karşın gerekli taktik bilgileri ve
değişiklikleri genç antrenöre bir şekilde ileteceği öğrenildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları