Uçak hazırda bekliyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İnter'in Hollandalı yıldızı Sneijder'in teklifi kabul etmesi halinde hemen gelebilmesi için uçağını hazır tutuyor.

Galatasaray, Wesley Sneijder için teklifini yapıp beklemeye geçerken Başkan Ünal Aysal ise transfer için her koşula göre hazırlık yapıyor. Hollandalı oyuncunun sarı-kırmızılılara ‘evet’ demesi halinde hemen transfere son noktayı koymak isteyen Aysal, kendi özel uçağını her an hazır bekletiyor.

Atatürk Havaalanına bağlı olan Florya’daki özel havaalanında uçuşa her an hazır olarak bekletilen uçak zaman kaybetmemek adına tüm izinleri alınmış bir şekilde bekliyor. Her gün tüm izinleri yeniden alınan ve son 4 gündür bu şekilde hazırlanan uçağın uçuş ekibi de 24 saat hazır durumda.

Sneijder'den gece bile olumlu haber gelmesi halinde oyuncuyu hemen getirmeyi planlayan Aysal’ın uçağı için iki uçuş ekibi vardiyalı olarak hazır bulunurken mühendisler de uçağın rutin uçuş kontrollerini de her gün yeniden yapıyor. Ünal Aysal’ın hedefi ise Hollandalı yıldızın olumlu karar vermesi durumunda hemen İstanbul’a getirip resmi imzayı attırabilmek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları