Türk Telekom Arena derbide "%100"

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Türk Telekom Arena'da tüm biletlerin satılıp tribünlerin %100 olması bekleniyor.

Türk Telekom Arena, Galatasaray-Beşiktaş derbisinde tüm biletlerin satılıp, maçın kapalı gişe olması bekleniyor. 

Dev Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı için satışa çıkarılan biletlerden kale arkaları tamamen satılırken, kombinelerle beraber rakamın 40 bine yaklaştığı belirtildi. Bugün ve yarınki satışlarla beraber 45 bine yakın taraftarın yarınki maça beklendiği bildirildi.

Özbek'ten moral

Galatasaray, Beşiktaş ile yarın oynayacağı derbinin hazırlıklarına dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan idmanın taktik ağırlıklı geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılılar, bu akşam yapacağı antrenmanın ardından tesislerinde kampa girecek.

Bugünkü antrenmanı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek izleyip sarı-kırmızılılara moral aşılayacak.

Galatasaray derbilerde yok

Cim-Bom, son dönemde oynadığı derbi maçlarında kazanmayı unuttu. Galatasaray, son 7 derbi maçını kazanamayarak kötü bir seriye imza attı. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı biri TFF Süper Kupa'da, 6'sı ise Süper Lig'de olmak üzere son 7 maçı da galip bitiremedi. Aslan, bu 7 karşılaşmada 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Galatasaray, son derbi galibiyetini, 2014-2015 sezonu Süper Lig 33. haftasında Beşiktaş'a karşı elde etti. Rakibini, 24 Mayıs 2015 tarihinde oynanan maçta Türk Telekom Arena'da 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, sonrasında çıktığı hiçbir derbiyi kazanamadı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları