TT Arena'nın isimsiz kahramanları!

Galatasaray tribünlerinin son dönemde ses getiren 3 boyutlu pankartlarına imza atan UltrAslan Koreografi Ekibi, Futbol Extra Dergisi'nin Kasım sayısına konuk oldu.

Önce sezonun ikinci yarısında oynanan Beşiktaş maçında yapılan şovla, Türkiye 3 boyutlu kareografiyle tanıştı. Sarı-kırmızı tribünler, Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal'ın hayran bakışları altında, 'Cim Bom başı dik yürür' diyerek ülkede yaşanan şike skandalına göndermede bulunurken; kulübün en büyük efsanelerinden teknik direktör Fatih Terim'i onurlandırdılar.

Ardından Süper Final'de oynanan Fenerbahçe karşılaşmasıyla birlikte, sezon finalinin fragmanı Türk Telekom Arena tribünlerini süsledi. Galatasaray tribünlerinin kehanetine paralel olarak Aslan, Kadıköy'de kupayı kaldırdı ve Şampiyonlar Ligi biletini cebine koydu. Galatasaray 6 sene sonra Devler Ligi'nde sahne alınca, İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmada gövde gösterisi yapmak da kaçınılmaz oldu. Sarı-kırmızı tribünlerin bu kez gösterdiği hedef ise 'Avrupa'nın yeniden fethi' idi...

UltrAslan Koreografi Ekibi, pankart boyayandan, karton kesene kadar kimseye haksızlık yapılmaması adına isimlerini vermeden Futbol Extra Dergisi Kasım sayısına konuk oldu.

İşte keyifli röportajdan öne çıkanlar:

TEMELLER SALONDA ATILDI...

3 boyutlu koreografi fikri ilk olarak Abdi İpekçi'de ortaya çıktı. İlk Euroleague'e girdiğimizde, ilk maç bir yerden başlamalıyız dedik. Barcelona maçında sopalı pankartlarımız vardı. CSKA maçında yaptığımız koreografi de çok güzeldi. Çoğu insan maçı kazandırdı dedi. Krilenko'nun ağzına emzik verip, Teodosic'in gözünü morartmak cesaret isteyen işlerdi. Ekip ilk olarak orada toplandı. Rüzgarı arkamıza alınca kendimizi durduramadık.






 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları