Transferlerin sırrı; fikstür!

Üç kulvarda 4.5 günde bir maça çıkacak Aslan, geçen sezon Şampiyonlar Ligi sonrası 15 puan kaybetmişti. Cesare Prandelli bir hayli zorlanacak. Detaylar burada

Galatasaray transferin son günü 25 milyon euro harcayıp 3 transfer yaparken bunun asıl nedeni ilk yarı fikstürü... Cesare Prandelli'yi 13 Eylül'de başlayıp 4 Ocak'ta bitecek ilk yarı boyunca tam 25 resmi maç bekliyor. Süper Kupa'da F.Bahçe, ligde de Bursa maçlarını geride bırakan Sarı-Kırmızılı oyuncuları böylece çok yorucu bir sezon bekliyor. 

6 DA MİLLİ MAÇA ÇIKACAKLAR

Üstelik milli oyuncular için bu periyotta 6 da müsabaka var. Yani bir G.Saraylı oyuncu, ilk yarı bittiğinde 33 maça çıkmış olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde 6, Türkiye Kupası'nda 4, Süper Lig'de 15 olmak üzere yapılacak 25 maç adeta korku tüneli gibi. Çünkü özellikle derbi haftalarında zorlu Avrupa maçları da var. F.Bahçe derbisi sonrası B.Dortmund'la oynayacak Aslan, Arsenal maçları sonrası Erciyes ve Konya deplasmanlarına gidiyor.

YOK BÖYLE TESADÜF

Fikstürün en ilginç özelliği de 6 Şampiyonlar Ligi maçı sonrası 6 kez deplasmana gidilecek olması. Programın bir azizliği olsa gerek Aslan, bu seride nefes bile alamazken geçen sezon 8 Şampiyonlar Ligi maçının ardından 7'si deplasmanda çıktığı 8 maçta 15 puan yitirmişti. G.Saray, yıpranıp geldiği Avrupa maçları sonrası şampiyonluğu kaybederken, dev maçlar öncesinde 6 puan yitirdi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları