Transferde sürpriz isim! Stoper...

Cimbom sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kasımpaşalı ön libero Donk ve Milan'lı stoper Alex'i bitirmeyi planlıyor. Devre arasında alınması planlanan 2 oyuncu için kulüplerine 1'er milyon Euro önerilecek...

Galatasaray ara transfer için kolları sıvadı. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesiyle yeni bir döneme giren Sarı-Kırmızılılar'da Ocak ayı için 2 futbolcu ön plana çıktı.

Denizli'nin yönetimle yaptığı görüşmede birçok futbolcunun masaya yatırıldığı ancak tecrübeli hocanın defansın sağlama alınmasını istemesi üzerine Kasımpaşalı Donk ile Milan'da forma giyen Alex için en kısa zamanda resmi olarak görüşmelere başlanacağı gelen bilgiler arasında

2'Sİ DE MAYIS'TA SERBEST

2 futbolcunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle bu oyuncular 2016 yılının Mayıs ayı sonunda serbest kalacak.

Böylece isteyen kulübe gitme hakkına sahip olacak. Ancak Galatasaray Yönetimi Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin isteği üzerine Donk ve Alex'i devre arasında renklerine bağlamak için 1'er milyon Euro teklif edecek. Ryan Donk için en kısa zamanda Kasımpaşa ile masaya oturmayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetimin bu oyuncuyu büyük olasılıkla devre arasında renklerine bağlaması bekleniyor.

Milan'da forma giyen stoper Alex'in ise menajeriyle de bir görüşme yapıldığı ve olumlu cevap alındığı ortaya çıktı. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğinden haberi olduğu ve transfere yeşil ışık yaktığı belirlendi.

Yönetim iki oyuncu için gelecek haftadan itibaren dev bir adım atmayı planlıyor.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları