Transfer zirvesinden hangi isim çıkacak?

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve Başkan Ünal Aysal, transfer konusunda fikir alışverişinde bulunacak.

Sezonun ilk devresini 33 puanla lider tamamlayan Galatasaray'da artık tüm gözler transfere çevrildi. Sarı-kırmızılı takımın çalıştırıcısı Fatih Terim, kadroyu güçlendireceklerini belirtti. Transfer konusunda henüz Başkan Ünal Aysal ile bir araya gelemediklerini açıklayan Terim, aralarında gerçekleşecek zirvenin ardından bu durumun kesinlik kazanacağını söyledi.

Fatih Terim'den kendisine bir talep gelmesi halinde bunu değerlendireceklerini söyleyen Ünal Aysal'ın, Terim ile yapacağı görüşmenin ardından transfer rotasını çizeceği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Alman temsilcisi Schalke 04 ile eşleşen ve güçlü rakibini yenerek bir üst tur vizesini bırakmak istemeyen sarı-kırmızılı ekibin önemli isimlere yönelmesi bekleniyor.  Orta saha, sol bek ve stoper bölgesini güçlendirmendirmenin planlarını yapan Galatasaray, 2 ya da 3 oyuncuyu renklerine bağlayacak.

Ara transfer döneminde hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim ve teknik heyet, "Takıma katkı sağlayacak futbolcu almalıyız"  görüşünde birleşti.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında birçok transfer girişimi yürüten Galatasaray'ın, yine alternatifleri değerlendireceği ifade edildi. Fatih Terim'in listesinden çıkacak olan yabancı futbolcular şimdiden taraftarları heyecanlandırıyor.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları