Trabzon'u tutanlar...

Trabzon karşısında 3 puan hedefleyen Galatasaray, ilk devre sonunda büyük avantaj yakalayabilir.

Trabzon karşısında 3 puan hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yaşadığı mağlubiyet ve istifa depreminin ardından aradaki puan farkını 8'e çıkarma şansı yakaladı. Sarı-lacivertlileri geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup ederek liderliğini pekiştiren Fatih Terim'in öğrencileri, rakibine bir darbe de Trabzon'dan vurabilir.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 'şampiyonluk ve kupa göndermeleri' devam ederken, sarı-kırmızılıların oynayacağı bu zorlu maç öncesinde birçok sarı-lacivertli taraftar bordo-mavililerin galip gelmesini temenni ediyor.

Puan farkının açılmasından çekinen sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray'ın ilk devreyi 8 puan önde kapatması halinde şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini görüşünde birleşti. Aykut Kocaman'ın istifa kararı ve Lua Lua'nın golleri Fenerbahçe'yi bir hayli yıpratırken, bu kez kulaklar Trabzon'dan gelecek olan gol seslerine çevrildi.

Galatasaray, Avni Aker'den galibiyetle ayrılması durumunda Beşiktaş'a da 5 puan fark atmış olacak. Sarı-kırmızılı ekibin henüz 17. haftada oynayacağı bu maç tüm Türkiye'yi ekrana kilitlemiş durumda...

Fenerbahçe ağlarına üç gol bırakan Karabükspor'da atılan her golden sonra büyük bir sevinç yaşanırken; özellikle Yiğit İncedemir'in LuaLua'nın attırdğı ikinci golden sonra yaptığı sevinç gösterisi dikkatlerden kaçmadı.

PREKAZI FRİKİK İLE YIKMIŞTI

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları