TFF'nin kararına en çok o üzüldü!

Galatasaray Yönetimi, TFF'nin 58. madde üzerinde yaptığı değişiklikler ve alması muhtemel kararlardan dolayı kararsızlığa düştü.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaray'ı Disiplin Kurulu'na sevk etmesi ve 58. madde üzerinde yaptığı değişiklikler sarı-kırmızılı camiayı şoke etti! Resmi sitesinden yaptığı açıklamada TFF'yi eleştiri yağmuruna tutan ve istifa çağrısı yapan sarı-kırmızılı yönetim, Disiplin Kurulu'na sevkedilmesinin ardından önce Tahkim Kurulu'na gidecek 'olumsuz' bir cevap alması durumunda da UEFA'ya resmi olarak başvuracak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 58. madde üzerinden yaptığı değişiklikler ve alması muhtemel kararlardan dolayı, UEFA'dan Avrupa'dan men cezası alabileceğini düşünen sarı-kırmızılı yönetim, transfer politikasına ince bir ayar çekmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları'na katılamama ihtimalini de göz önünde bulundurarak resmi transfer girişimlerini askıya alan sarı-kırmızılı yönetim, Süper Final maçlarının sonuna kadar transfer için tek bir adım dahi atmayacak.

Süper Final'de mutlak şampiyonluk hedefleyen ve camia olarak tüm konsantrasyonunu Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynanacak olan üç maça çeviren Galatasaray, Felipe Melo konusunda ise alternatif planlar aramaya başladı.

Galatasaray ile olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan Felipe Melo için kısa bir süre önce Juventus'a ücret artışı ile birlikte 1 yıl daha kiralama teklifi yapan ancak Torino temsilcisi ile bu konuda bir ilerleme kaydedemeyen sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı futbolcunun 13 milyon euroluk bonservis bedelini ise ödemeyi düşünmüyor.

Felipe Melo'nun transferi konusunda UEFA'nın Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı karar karşısındaki tavrını bekleyen sarı-kırmızılı yönetim, transfer politikasını da çıkacak olan karara ya da karar hakkında alabileceği sinyallere göre belirleyecek.

Hemen her fırsatta Galatasaray'da kalmak istediğini dile getiren ve İstanbul'da kalabilmek için alacağı yıllık ücrette de indirime gitmeye razı olan Felipe Melo için Brezilya ligi takımlarında Corintihans'ın da devreye girdiği ve bu transfer için Juventus'a baskı yaptığı kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

FATİH TERİM, MELO İÇİN NE DEDİ?

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları