TFF'de Hamza Hamzaoğlu zirvesi!

Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin görevine son verilmesinin ardından gözler Hamza Hamzaoğlu'na çevrildi

WEBASLAN - 

Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin görevine son verilmesinin ardından gözler Hamza Hamzaoğlu'na çevrildi. A Milli Takım'da Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenen Hamza Hamzaoğlu'nu takımın başına getirmek için çalışmalara başlayan Galatasaray Yönetimi, ilk hamlesini yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i arayak randevu talep etti. Bu sabah yapılan ilk görüşmenin ardından bugün saat 17:00-18:00 sularında görüşmek için randevuleşen Demirören ve Yarsuvat, Hamza Hamzaoğlu konusundaki son kararı verecek. 

Galatasaray'da Cesare Prandelli ile yolların ayrılmasının ilan edilmesinden sonra Demirören ile Yarsuvat'ın yapacağı görüşmeye Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de katılması bekleniyor.

TERİM 'TAMAM' DERSE, TFF İZİN VERECEK
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in onay vermesi durumunda Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Teknik Direktörlüğü için kolaylık sağlamaya hazır olduklarını söyledi.

Konuyu öncelikle Fatih Terim ile görüşmeleri gerektiğini vurgulayan Mete Düren, "Bu konuda öncelikle Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim ile görüşmemiz gerekiyor. Hocamız da bu teklife onay verirse, TFF olarak Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray Kulübü Teknik Direktörü olarak görev yapması için her türlü kolaylığı göstermeye hazırız" ifadelerini kullandı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları