Terim'in yerli gözdesinden açıklama

Galatasaray'ın yerli transfer piyasasındaki en büyük gözdelerinden biri olan Yiğit Gökoğlan, transferi hakkında demeç verdi.

Galatasaray'ın yerli transfer piyasasındaki en büyük gözdelerinden biri olan Yiğit Gökoğlan, transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan şu ana kadar resmi bir teklif almadığını belirten Gökoğlan, "Bu tarz haberler sezon başından bu yana çıkıyor. Yakın zamanda benim bildiğim bir şey yok. Kulübümü de gelen bir teklif olduğunu sanmıyorum. Bir teklif gelseydi haberim olurdu" dedi.

Kendisinin de bazı hedeflerinin olduğunu belirten Yiğit Gökoğlan, "Her futbolcu büyük bir kulüpte oynamak ister. Benim de bazı hedeflerim var ve bu hedefler arasında da üç büyük kulüpte forma giymek de var. Galatasaray'da Colin Kazım ve Emre Çolak gibi genç, yetenekli isimler var. Olası bir transfer durumunda da bu isimler ile aynı kulvarda mücadele etmek gerekecek" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü, kısa bir süre önce Yiğit Gökoğlan için Manisaspor ile transfer görüşmeleri yapıldığına dair çeşitli basın yayın organlarında çıkan haberleri resmi internet sitesi aracılığıyla yalanlamıştı.  Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Manisaspor maçının ardından da Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Yiğit Gökoğlan'ın transferi için Galatasaray ile görüşmelerin olmadığını açıklamıştı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları