"Terim'in sabrını zorlamasınlar"

Yöneticilerimizden Abdurrahim Albayrak, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun teknik direktörümüz Fatih Terim hakkında yaptığı açıklamalara gereken cevabı verdi

MHK Başkanı Namoğlu'nun, Terim'e yönelik, “Bazı hocalar başarısız sonuçları hakemlere bağlıyor. Önce aynaya baksınlar” eleştirisine Abdürrahim Albayrak karşılık verdi.

Golsüz berabere biten Medical Park Antalyaspor-Galatasaray maçını erken bitirdiği için, Fatih Terim'in eleştirilerine hedef olan hakem Yunus Yıldırım'a sahip çıkan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun sözleri, sarı kırmızılıları kızdırdı. “Antalya'da futbol yoktu. Bazı teknik direktörler başarısız sonuçları hakemlere bağlıyor. Onlar önce aynaya baksın” diyen Namoğlu'na yanıt Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak'tan geldi: “Fatih Terim Hocamızın sabrını zorlamasınlar.”

O sözler bizi üzdü

Albayrak, şunları söyledi:

“Sayın Yusuf Namoğlu'nun açıklamaları bizi çok üzdü. Biz kavga istemiyoruz ama centilmenliğimizden dolayı kaybediyoruz. Fatih Hoca, kesinlikle federasyona, MHK'ye, hakeme bir şey söylemedi. Sadece 'Biz futbol oynamak istiyoruz' dedi. 3 dakikalık uzatmaya itirazını dile getirdi. Başka da bir şey söylemedi. O herkese karşı son derece saygılı davranıyor. Ama korkum o ki, Fatih Terim'in sabrı bitecek. Eğer aynaya bakarsak orada çok şey görürüz. Fatih Hoca'nın, orada göstereceği bir sürü kupa var. Biz kimseden ayrıcalık beklemiyoruz. Bunu Fatih Terim de ifade ediyor. Antalya'da iyi oynamadığımızı kendisi de kabul etti. 'Onun penaltısını verdiniz, bizimkini vermediniz' diye bir şey duydunuz mu bizden? Tüm Türkiye Bursaspor maçında Eboue'nin penaltısını tartıştı. Hüseyin Göcek penaltı vermedi. Fatih Terim 'Olabilir, görmeyebilir' dedi geçiştirdi. Olay yapmadı. Dediğim gibi; biz herhalde iyi niyetimizden kaybediyoruz.”
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları