Terim'in rotasyon zamanı!

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçında Mersin'le 1-1 berabere kalan ve Karabükspor'a 3-1 yenilen Galatasaray'da Fatih Terim az şans verdiği oyuncularını daha çok kullanma yoluna gidecek.

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçında Mersin'le 1-1 berabere kalan ve Karabükspor'a 3-1 yenilen Galatasaray'da Fatih Terim'in önümüzdeki maçlarda rotasyonu daha çok kullanacağı öğrenildi. Geride bıraktığımız Karabük maçının ertesinde GS TV'de "Belki de diğer oyuncularıma daha fazla şans vermeyerek hata yaptım" diyerek itirafta bulunan İmparator'un, ligin ilerleyen maçlarında fazla şans tanımadığı oyunculara görev vermesi bekleniyor.

Aydın Yılmaz, Fatih Terim'in as kadroda olmayan oyuncular arasında en fazla şans tanıdığı isimlerin başında geliyor. Bu sezon 9'u ligde olmak üzere 13 resmi müsabakada forma giyen Aydın Yılmaz, bu maçlarda ne gol ne de asist üretebildi. Süper Kupa maçında kale dibinden kaçırdığı gol ve Braga maçında üst direkten dönen bir topu akıllarda kalan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bulduğu şanslara rağmen bir türlü oyuna direkt katkı yapamadı.

Engin Baytar'ın aldığı 11 maçlık cezadan sonra, kadroda kendine daha fazla yer bulan genç Emre Çolak da, İmparator'un şans vermeyi düşündüğü isimlerin başında geliyor. Bu sezon 18 resmi müsabakada forma giyen 21 yaşındaki Emre'nin golü bulunmasa da 5 asisti var. Bu sezon istikrarlı bir futbol oynamadığı görülen Çolak için önümüzdeki haftalarda kendini göstermesi için şanslar olacak.

Kurt hocanın kullanmayı düşündüğü isimlerden biri de Yekta Kurtuluş. Felipe Melo'nun formsuzluğunda görevini çok iyi yapan ve hem teknik heyetin hem de taraftarın beğenisini kazanan Yekta, Terim tarafından ligde kullanılacak olan oyuncuların başında geliyor.

Ayrıca Terim'in gözüne sezon başından beri giremeyen ve önümüzdeki günlerde de kadroda düşünülmeyen oyuncular var. Bunlar arasında Ceyhun Gülselam, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Milan Baros ve Sercan Yıldırım gibi oyuncular bulunuyor. Terim'in bu oyunculara rotasyonda yer vermesi beklenmiyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları