Terim'in planları bozuldu

Galatasaray'da savunmadaki sıkıntı, teknik direktör Fatih Terim'in de kafasındaki planlarda değişikliğe gitmesine neden olabilir.

Şu ana kadarki en ciddi hazırlık sınavında Napoli’ye 3-1 yenilen Galatasaray’da, savunma zaafiyeti tedirginlik yaratıyor. Basit hatalarla gol yemeyi sürdüren sarı kırmızılı takımda özellikle Dany şimşekleri üzerine çeken isim. Yenilen 3 golde de hatası bulunan ve bir de penaltı yaptırıp kırmızı kart gören Kamerunlu lig öncesi alarm sinyali verdi.

DEFANS ‘KAYA’ GİBİ OLACAK

Sarı kırmızılı takımın geçen hafta İzmir’de oynadığı Malaga maçında yediği gollerde de hatası olan ve aynı şekilde penaltı yaptırıp kırmızı kart gören savunma oyuncusunun kötü formu teknik ekibi düşündürüyor. Kamerunlu, geçen sezonki görüntüsünü arattığı gibi yeni transfer Chedjou ile de iyi anlaşamıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in, Galatasaray’daki Dany-Chedjou savunma uyumsuzluğuna çaresi ise Semih Kaya olacak.

TEDBİR NEDENİYLE OYNATILMADI

Semih'in, antrenmanlara çıkmasına karşın Malaga ve Napoli maçlarında doktorların ‘tedbir’ uyarısı nedeniyle oynatılmadığı öğrenildi. Gözünde 1 ay önce kanama meydana gelen ve 10 gündür takımla antrenman yapan genç futbolcuya, doktorların kafa vurma yasağı koyduğu için riske atılmadığı belirtildi. Ancak Terim, Semih’i artık yavaş yavaş defanstaki krize çözüm olarak takıma monte edecek.

BU GOLLER YENiLiR Mi?

Galatasaray'ın Malaga maçının ardından Napoli karşılaşmasında da 3 gol yemesi teknik direktör Fatih Terim’i kızdırdı. Terim takımının özellikle savunmada yaptığı basit hatalara sinirlendi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları