Terim'in kafasındaki 11

Teknik direktör Fatih Terim, Fenerbahçe ile oynanacak olan derbi maçı öncesi kafasındaki 11'i belirlemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak. Bu zorlu karşılaşmada teknik direktör Fatih Terim'in sahaya süreceği 11 merakla beklenmeye başlandı.

Kaleyi Fernando Muslera'ya emanet edecek olan Terim, savunmanın ortasında Semih Kaya ve Dany Nounkeu'yu oynatacak. Sol bekte İspanyol Albert Riera, sağ bekte ise Emmanuel Eboue görev alacak.

Orta sahanın ortasında Selçuk İnan ve Felipe Melo'dan vazgeçmeyen başarılı çalıştırıcı, sol kanatta Nordin Amrabat'ı düşünüyor. Oyuncuların formsuzluğu nedeniyle bu bölgede büyük sıkıntı yaşayan Terim'in sağ kanatta oynatmayı planladığı isim ise Hamit Altıntop...

Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Spor Toto Süper Lig'de attığı goller nedeniyle forvete ilk Burak Yılmaz'ı yazan Fatih Terim, başarılı futbolcunun yanında Umut Bulut'u kullanacak.

Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz ve Johan Elmander gibi silahlarını kulübeye çekecek olan Terim büyük bir aksilik olmazsa kafasındaki 11'i zafer için görevlendirecek. 6 yabancısını belirleyen Terim'in yanına alacağı isim de Elmander...

DERBİYE ŞİMDİ İDDAA OYNA! TIKLA...


AHTAPOT PES'İN DERBİ TAHMİNİ



FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Joseph Yobo
Bekir İrtegün
Hasan Ali Kaldırım
Mehmet Topal
Raul Meireles
Cristian Baroni
Caner Erkin
Dirk Kuyt
Moussa Sow

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları