Terim'in ilk tercihi...

Fatih Terim tarafından fazla süre verilmeyen Emmanuel Eboue'nin Antalyaspor karşısında ilk 11'de olması bekleniyor

Sezon başında Arsenal'den transfer edilen ancak şu ana kadar Fatih Terim tarafından fazla süre verilmeyen Emmanuel Eboue'nin Antalyaspor karşısında ilk 11'de olması bekleniyor. Kazım Kazım'ın sakatlanmasından dolayı sağ kulvarda arayışa giren Fatih Terim'in alternatif planları da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Kazım'ın sakatlanmasından dolayı sağ kanata bir takviye yapmak zorunda olan Fatih Terim, bu alanda öncelikli olarak Emmanuel Eboue'yi düşünüyor. Bursaspor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen yaptığı etkili bindirmeler ile oldukça etkili olan Fildişili yıldız, Terim'den tam not aldı. Eboue konusundaki son kararı haftaiçi yapılacak olan antrenmanlardan sonra verecek olan Fatih Terim'in sağ kanat için hazırladığı alternatif plan ise Servet Çetin'e bağlı...

A Milli Takım'dan moralsiz dönen ve formsuz bir dönemden geçtiği için yedek kulübesinde oturtulan Servet Çetin üzerinden bir alternatif plan belirleyen Terim, deneyimli futbolcuyu ilk 11'de görevlendirerek Tomas Ujfalusi'yi sağ beke; Sabri'yi ise sağ kanata çekebilir. Kazım'ın sakatlanmasından sonra öncelikli tercihini Eboue'den yana kullanacak olan Fatih Terim'in haftaiçi yapılacak olan antrenmanlardan sonra kesin kararını vermesi bekleniyor.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları