Terim'in has adamları

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim; Muslera, Eboue, Selçuk ve Dany'den vazgeçmiyor...

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in en fazla süre verdiği isimler Fernando Muslera ve Emmanuel Eboue oldu. Sarı-kırmızılı takımın oynadığı tüm resmi karşılaşmalarda görev alan yıldız oyuncular performanslarıyla da büyük beğeni topladı.

Sarı-kırmızılı takımın orta sahasındaki şefi Selçuk İnan yalnızca bir maçı kaçırırken Terim'in en gözde 3. oyuncusu olarak göze çarptı.

Geçtiğimiz sezon renklerine bağladığı oyuncuların ardından bu sezonki en büyük vazgeçilmezi Dany Nounkeu olan başarılı çalıştırıcı, Kamerunlu'yu savunmanın değişmezleri arasına soktu.

Zaman zaman yaptığı kritik hatalara rağmen birçok pozisondaki sağlam duruşuyla dikkatleri üzerine çeken Dany sürpriz bir transfer hamlesiyle kadroya katılmıştı.

Trabzonspor'un uzun süredir peşinde koştuğu Kamerunlu için girişimlere başlayan sarı-kırmızılı ekip, 3.3 milyon euroya transferi noktalamıştı.

YİNE MİLLİ TAKIMDA

Fatih Terim'in kare asından biri olan Dany Achille Nouenkou Tchounkeu, Mersin İdmanyurdu maçının ardından milli takıma gidecek.

Forma şansı bulamasa da son dönemde Kamerun Milli takımının vazgeçilmezleri arasına giren 26 yaşındaki futbolcu teknik direktör Jean-Paul Akono tarafından, Arnavutluk ile 14 Kasım'da oynanacak olan karşılaşmanın kadrosuna çağrılmıştı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları