Terim'in gözünden düştü!

Galatasaray'a geldiği günden bu yana beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Amrabat, sol açıkta Terim'in istediği performansın çok gerisinde kaldı.

WEBASLAN - Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine, sol açık aradıklarını söyleyen başkan Ünal Aysal'ın açıklamalarının ardından gözler büyük umutlarla transfer edilen Nordin Amrabat'a çevrildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla sol açık istemesi, aynı zamanda son karşılaşmalarda yabancı sınırlaması nedeniyle kontenjana takılan ve tribüne çıkan Nordin Amrabat'ın performansından memnun olmadığı yorumlarına da neden oldu.

SEZON ÖNCESİ TERİM'İ MEMNUN ETMEDİ

Galatasaray'ın sezon öncesi Slovenya ve İngiltere kamplarına götürülen, buralarda oynanan hazırlık maçlarının bir bölümünde sahada görev yapan Amrabat'ın performansı, bu sezon üç kulvarda da başarı hedefleyen Fatih Terim'i bir türlü memnun etmedi. Amrabat sezon öncesi oynanan hazırlık maçları ve TFF Süper Kupa Finali'nde toplam 456 dakika sahada kalırken, Shrewsbury ve Napoli maçlarında bir de gol atma başarısı göstermişti.

TFF'nin bu sezon uygulamaya başladığı 6+0+4 kuralı da Amrabat'ın en çok etkilendiği olaylardan oldu. Amrabat, geçen yıl ligde ve Devler Ligi'nde ilk 11'de sadece 17 maçta oynarken, 23 karşılaşmada oyuna sonradan dahil olmuştu.

BİR TÜRLÜ PATLAMAYI YAPAMADI

Sarı-kırmızılı takımı 2012/2013 sezonunun başında büyük uğraşlar sonrasında 8.6 milyon euro gibi yüksek bir bonservi bedeline transfer edilen 26 yaşındaki oyuncu, o günden bu yana bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Zaman zaman iyi oyunuyla beğeni toplasa da genç oyuncunun en büyük sıkıntılarından biri istikrarsızlık oldu.

KİRALIK GİDEBİLİR Mİ?

İsveçli Johan Elmander'in Norwich City'e kiralnmasının ardından, sol açık takviyesi yapacağı açıklanan Galatasaray'da Amrabat'ın da kiralanabileceği konuşuluyor. Terim, geçen yıl en çok forma verdiği oyunculardan olan Amrabat'ın daha önce de satılmasını istemediğini vurgulamıştı ancak yapılacak bir transferin ardından Faslı oyuncunun bir başka takıma kiralanabileceği de konuşuluyor. Amrabat ile bir dönem Premier League ekiplerinden Hull City ilgilenmişti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları