Terim'in evi Florya!

Takımını ligde zirveye çıkartan, Şampiyonlar Ligi'nde de 2. tur sevinci yaşatan Fatih Terim'in Galatasaray sevgisi inanılmaz...

Takımını ligde zirveye çıkartan, Şampiyonlar Ligi'nde de 2. tur sevinci yaşatan Fatih Terim eve bile gitmeden 3 gündür Florya'da  Schalke'yi çalışıyor

UZAK DOĞU TURU...

G.Saray hiç şüphesiz futboldaki bu iyi gidişi teknik direktör Fatih Terim'e borçlu. Kendisini sadece takımına adayan İmparator, yoğun maç temposu nedeniyle ailesine bile fazla vakit ayıramaz duruma geldi.

Trabzonspor maçının ardından kupadan da elendiği için uzun tatile girecek olan sarı-kırmızılılar da Terim de dinlenme fırsatı bulacak. Ailesini çarşamba gününden Uzak Doğu tatiline gönderen Terim, evi yerine Florya'nın yolunu tuttu. Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile eşleşmeden memnun olan deneyimli çalıştırıcı, 3-4 günlük tatil yapacak.

TATİL PROGRAMI

Zorlu Trabzon maçı öncesinde 72 saat Florya'ya kapanan Terim, yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala, Tafarel ve Scott Piri ile birlikte futbolcularına tatil programı hazırladı. En önemlisi de Trabzonspor maç kasetlerini izleyip taktiği belirledi.

Daha sonra da Schalke'yi yakından tanımak için sezon başından bu yana oynadıkları maçları izledi. Oyuncuların I-pad'lerine Trabzon'un zaaflarından oluşan bilgileri yükletti. Her oyuncuya ayrı ayrı bilgiler depolandı. Terim pazartesi günü tatile çıkacak ve 2 Ocak'ta İstanbul'a dönecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları