Terim'in büyük sürprizi patladı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla formayı verdiği Aydın Yılmaz kendisini göstermeye başladı.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sihirli dokunuşları sarı-kırmızılı takıma ayaklandırmaya devam ediyor. Semih Kaya ve Emre Çolak gibi genç isimlere çekinmeden formayı vererek geleceğin takımını kurmaya başlayan Terim'in son adresi Aydın Yılmaz...

Mersin İdmanyurdu ile oynanan karşılaşmada büyük bir sürpriz yaparak Aydın'ı sahaya süren deneyimli çalıştırıcı, hamlesinin ne kadar doğru olduğunu göstermişti. Oyuna girdikten kısa süre sonra takımına penaltı kazandıran 24 yaşındaki futbolcu galibiyetin mimarı olmuştu.

27. haftada gösterdiği performansı gitgide artıran Aydın hakkında önce, "Taraftardan ricam var. Aydın'ı kazanmada bana yardımcı olsunlar. Bir genci daha kazanalım" açıklamasında bulunan Terim, Beşiktaş maçının ardından ise gurur verici sözler kullandı. Aydın'a övgüler yağdıran başarılı antrenör, "Kaderinin kendi ellerinde" olduğunu ima etti.

SEYİRCİYLE BARIŞIYOR

Yıllardır yeteneğini gösteremeyen ve taraftarın gözünden düşen Aydın, hırslı oyunuyla herkesi şaşırttı. Müthiş bir gol atan genç futbolcunun golü birçok yakıştırmayı da beraberinde getirdi.

Antrenmanların yıldızı ancak maçların suskun adamı olan Aydın bu kez dengeyi yakalamayı başardı. Eşi ve çocuğuyla yeni bir yaşama merhaba diyen Aydın Yılmaz, performansını da buna bağlıyor...

YİĞİT'İ SİLDİ

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Yiğit Gökoğlan, Aydın Yılmaz'ın üstün performansı sonrası kayboldu. Sarı-kırmızılı takımda bir dönem Marcelo Carrusca'nın patlama yapması beklenmiş fakat formayı kapan Arda Turan olmuştu.

Yetenekli futbolcunun bu istekli ve arzulu oyunu gelecek sezonda takımda kalmasını da kesinleştirdi. Aydın Yılmaz'dan 2012-2012'de çok daha fazlası beklenecek. Yabancı kontenjanından dolayı en az 1 yabancı kanat oyuncusu transfer edecek olan Galatasaray'ın politikası da değişecek.

AYDIN NE YAPTI?


Bu sezon Galatasay formasıyla ligde 10 maça çıkan Aydın Yılmaz 2 gol kaydetti. Attığı her iki golde de oyuna sonradan dahil olan Aydın, ilk defa bir sezonda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Sarı-kırmızılı takımla 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki oyuncu, futbol kariyerinin en önemli ve kritik 2 sezonunu geçiriyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları