Terim'in Beşiktaş 11'i

Teknik direktör Fatih Terim, Galatasaray'ın Beşiktaş karşısına çıkacağı 11'i büyük oranda belirledi.

Galatasaray'da Beşiktaş ile oynanacak olan derbi maçı öncesi Yekta Kurtuluş dışında cezalı ya da sakat futbolcunun bulunmaması teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürdü. Beşiktaş karşısında geniş bir oyuncu havuzundan seçim yapacak olan Terim, antrenmanlarda klasik haline gelen 4-1-4-1 taktiği üzerinde ısrarla duruyor.

Beşiktaş karşısında sahaya süreceği ilk 11'i yavaş yavaş belirlemeye başlayan Fatih Terim, derbi maçta kalesini her zaman olduğu gibi Fernando Muslera'ya teslim edecek. Savunmada genç Semih Kaya ve tecrübeli Tomas Ujfalusi'dan vazgeçmeyecek olan Terim, sol bekte Hakan Balta; sağ bekte ise Eboue'yi görevlendirecek.

Terim'i Beşiktaş karşısında en çok düşündüren mevkii ise orta sahada... Albert Riera'yı düşük performansından dolayı yedek kulübesine çekmeye hazırlanan Terim, orta alanın solunda bu kez Engin Baytar'ı deneyecek. Baytar'ın yanı sıra orta alanda görev alacak diğer oyuncular ise Sabri, Selçuk, Melo ve Kazım olacak. Terim'in oyun içerisindeki radikal planını ise; Eboue'yi sol kanata; Sabri'yi ise sağ beke ve Engin'i ise orta alana çekerek gösterecek.

Deneyimli teknik adamın Beşiktaş karşısındaki gol silahı ise İsveçli Johan Elmander olacak. Milan Baros'un yanı sıra Albert Riera, Ayhan Akman, Servet Çetin, Gökhan Zan ve Emre Çolak gibi isimler de yedek kulübesinde forma bekleyen isimler olacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları