Terim'i galibiyet kadar sevindiren...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray, galibiyetin yanı sıra bir sevinç daha yaşadı

Galatasaray'ın gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacağı derbi maç öncesi sarı kart sınırındaki oyuncuları, Gençlerbirliği karşılaşmasını firesiz geçtiler.

Sarı kart sınırında bulunan ve Gençlerbirliği karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Tomas Ujfalusi, Semih Kaya, Fernando Muslera ve Necati Ateş, kart görmeyerek Fenerbahçe derbisinde yer alma şanslarını sürdürdüler.

ELMANDER SAKATLANDI

Galatasaray'da Elmander'in sakatlanarak Gençlerbirliği maçını tamamlayamaması, Fenerbahçe derbisi öncesi teknik heyeti üzdü.

Maçın son bölümlerinde teknik direktör Fatih Terim'in yanına gelerek ağrısı olduğunu işaret eden Elmander, bir süre sonra sağ baldırını tutarak yerde kalırken, İsveçli oyuncu sahadaki yerini 85. dakikada Milan Baros'a bırakmak zorunda kaldı.

Johan Elmander'in durumu sorulan Fatih Terim, "Tam Servet Çetin'i oyuna alacakken Elmander arka adalesinden bir sıkıntı yaşadığını söyledi. Bu gelişmenin ardından biz de tercihimizi ondan yana kullandık. Ancak ben çok önemli bir sorunu olduğunu düşünmüyorum." diyerek taraftarların yüreğine su serpti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları