Terim'e 3 maç, Kocaman'a para cezası!

PFDK, Süper Kupa karşılaşmasıyla ilgili verdiği kararlarla büyük bir skandala imza attı.

Engin Baytar'a 11 maç ceza veren PFDK'nın skandalları bununla sınırlı kalmadı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa karşılaşmasında yaşanan olayları değerlendiren kurul maç sonrasında karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır'n yanına giderek "Caner ile konuştum. Topa vurduğunu söyledi. Yeni sezona yine aynı senaryolarla girdik. Hayırlı olsun" dediği iddia edilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a yalnızca para cezası verdi.

Kocaman'a verilen ceza da akıllara geçen sezonun son haftalarında Fatih Terim'e verilen cezayı getirdi. Geçtiğimiz sezon Süper Final'de Trabzonspor ile Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelenin devre arasında karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa'ya "Hocam biraz dikkatli olalım. Maçın kaderiyle oynuyorsunuz. İlla biz de başkaları gibi kolunuza mı girelim. Başka zaman faulü çalışıyorsunuz." dediği iddia edilmiş ve tecrübeli teknik adam aynı PFDK tarafından 3 maç cezaya çarptırılmıştı. Ceza daha sonra Tahkim Kurulu tarafından ertelenmişti.

Şimdi soruyoruz; Fatih Terim'in sözlerine 3 maç ceza veren kurul, Aykut Kocaman'ın sözlerini neden sadece para cezası ile geçiştirdi? Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu iki teknik adamın sözleri arasında ne gibi bir fark gördü?

Şimdi tekrar soruyoruz: Adaletiniz bu mu?

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları