Terim'den sürpriz 'kelepçe'

Galatasaray'da artık nefesler tutuldu, gözler Beşiktaş ile bugün oynanacak olan derbi maça çevrildi. Fatih Terim, futbolcularını bir Beşiktaşlı futbolcu için uyardı...

Galatasaray'da artık nefesler tutuldu, gözler Beşiktaş ile bugün oynanacak olan derbi maça çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda Yekta Kurtuluş dışında eksik bir futbolcunun bulunmaması teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürüyor. Milli mesainin ardından yoğun bir şekilde Beşiktaş ile oynanacak olan maça odaklanan Galatasaray'da Fatih Terim, futbolcularına adeta siyah-beyazlı takımı ezberletti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan toplantılarda Beşiktaş'ın bu sezon Türkiye ve Avrupa'da oynadığı maçlardan önemli kesitleri futbolcularıyla paylaşan Fatih Terim, başta Felipe Melo ve Selçuk İnan ikilisi olmak üzere savunma oyuncularına talimatlar yağdırdı. Beşiktaş'ı özellikle orta alanda durdurmanın planlarını yapan ve oyunun kanatlara yayılmasını engellemek isteyen Terim, siyah-beyazlı takımın can damarı Simao Sabrosa'nın üzerinde duruyor.

Melo ve Selçuk İnan'a orta alanda geniş bir boşluk bırakmamaları için uyarılarda bulunan Terim, Portekizli yıldız Simao'yu da Engin Baytar ile durdurmanın planlarını yapıyor. Beşiktaş'ın organize ataklarının beyni olarak gösterilen Simao'ya yakın oynaması konusunda Engin'e talimatler veren Terim, son dönemde agresif tavırlarıyla dikkat çeken yetenekli oyuncuya sakin olması gerektiğini aktardı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları