Terim'den son uyarı

Teknik direktörümüz Fatih Terim, Manchester United maçı için futbolcularımızla yaptığı konuşmada bir dizi uyarılarda bulundu.

Galatasaray , Şampiyonlar Ligi için artık saatleri sayarken, teknik direktör Fatih Terim'in Florya'da motivasyon toplantıları sürüyor. Antalya deplasmanı dönüşü takıma izin vermeyen ve Pazar gününü rejenerasyon idmanı ile tamamlayan sarı-kırmızılı futbolcularla bir toplantı yapan İmparator'un "Hepinizden memnunum. Çok iyi çalışıyor ve çok iyi gidiyoruz ama Şampiyonlar Ligi'nde ligde oynadığımız oyunun da yetmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Tempomuzu yükseltmeliyiz" dediği öğrenildi.

'KAZANMAYA GİDİYORUZ'

Terim, oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Manchester'da tek düşüncemiz galibiyet olmalı. Oraya yenilmeye değil önce kazanmaya gidiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Biz de en az onlar kadar iyi bir takımız. Ben her zaman büyük düşündüm, büyük düşündürttüm. Zor olan neyse onu başarmak bizim işimiz" dediği ve bu konuşmanın ardından futbolcuların Fatih Terim'i alkışladığı gelen haberler arasında.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları