Terim'den sert açıklamalar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından düzenlediği basın toplantısında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın kendisi için kullandığı 'elaman' sıfatına vurgu yapan Terim, açıklamalarını yazılı olarak okudu.

Sadece futbola odaklanmak istediğini ve buna engel olan insanlara kesinlikle müsade etmeyeceğini ifade eden Terim, "Son günlerde yaşanan olay ve haberlere ilişkin bir kaç şey söylemek istiyorum. Konuşma niyetinde değildim ancak konular başka yerlere çekiliyor. Ben her zaman sessiz kaldım ve bu da aslında önemli bir yanıt. Şu anda her kelimenin dikkatli seçilmesi gerektiği bir durumdayız. Gerekirse okuyarak cevap vereceğim. Yazılanları ve söylenenleri incelediğim zaman her şeyi çok iyi anladım. Çok iyi şekilde süzgeçten geçirip, olayları dışarıdan izlemek hakikatten insanlara çok şey öğretiyormuş." dedi.

TERİM'DEN İKİ KEZ 'ELAMAN' VURGUSU

Bazı kesimlerin Galatasaray'ı içeriden karıştırdığını ima eden Terim, "Ben sanıyordum ki başarısız sonuçlarda sadece futbol kulüpleri karışırdı. Son iki yılda alınan sonuçlara rağmen bir camia kendi içerisinden de karıştırılabiliyormuş. Geçmişin muhasebesini yapmak istemiyorum. Geleceğe bakarken, insanların atacağı bir adıma 10 adımla karşılık vermek isterken önüme çıkarılan engellerden dolayı çok sıkıldım. Buradan herkese sesleniyorum; bir Galatasaray sevdalısı ve aşığı olarak bu kulübe 40 yıl hizmet etmiş ve sadece hocası olarak değil divan kurulu olarak bir 'elemanı' olarak tekrar ediyorum bir 'elemanı' olarak futbol ile ilgileneceğim. Sadece buraya odaklanacağım ve saha dışıyla ilgilenmeyeceğim." şeklinde konuştu.

TERİM: "KİMSEYE MÜSADE ETMEYECEĞİM"


Başkan da dahil olmak üzere kimsenin Galatasaray'dan büyük olmadığını dile getiren, "Hepimiz insanın, hata yapmak insanlara mahsustur. Rica ediyorum, insanlara daha fazla zarar vermeden Galatasaray markasının büyüklüğünü zedelemeden içimizde daha fazla işimize bakalım. Herkes kendi işini daha iyi yapmaya baksın. Sizden ricam bana başkan şunu söyledi, bunu söyledi demeyin. Yeterince malzeme olduk zaten. Bir süre dinleyelim, bekleyelim ve değerlendirelim. İşimiz, maçımız ve inşallah başarılarımız konuşulur. Buradan tek tek söylenenlere cevap vermeyeceğim. sustuğum için rahat değilim ama düşünmek zorunda olduğum bir takım var. Ancak bunu düşünmemi engelleyecek olanlara müsade etmeyeceğim. Bir teknik direktör, futbolcular, başkan, yöneticiler ya da transfer edilen futbolcular hiçbiri Galatasaray'dan büyük değildir, olmadı ve olamazdı." ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları