Terim'den maç sonu flaş açıklama!..

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İspanya karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından veda eder gibi bir açıklamada bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İspanya karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından veda eder gibi bir açıklamada bulundu. Terim, "Böyle bir skor neyi gerektiriyorsa onu yapacağım" dedi.   

Milli Takım'a veda sinyali veren Terim, "Ben ne oyunculuk ne de teknik adamlık dönemimde bırakmayı, erken bırakmayı, vazgeçmeyi kabul etmedim. Bırakanlar, terk edenler ile de hiçbir zaman uğraşmadım. Bugünkü takım, vazgeçen bir takım performansı ortaya koydu. Ne bugün ne de başka zaman, bunu kabul edeceğimi sanmasın. Gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın, bizi destekleyenlerden Allah razı olsun. Çok üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Vazgeçen, kabul eden bir adam değil, hiç de olmadım. Böyle bir sonucun ne gerektiriyorsa onu yapacağımı da herkes bilsin" şeklinde konuştu.

Terim, Arda'ya da destek vererek, "İspanya başka bir seviyenin takımı, bunu kabul ediyoruz. Oyun içerisinde bir terk ediş vardı, bu hiç hoşuma gitmedi. Kusura bakmayın, şahsın adıma da özür diliyorum. Arda'ya da bu tepkilerin yapılmasına üzüldüm. Bugün maneviyatını Es Es bando ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

"MAÇ TAM DENGEYE GİRERKEN GOLÜ YEDİK"
İkinci golde şahsi hata yaptıklarını belirten Terim, "İlk yarım saat fena değildik ama daha sonra kötüydük. İspanya'yı tebrik ediyorum ve bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum. İspanya turnuvanın en güçlü takımlarından biri. İki tane şahsi oyuncu hatası yaptık, bir tanesi de akıl almaz. İspanya'ya karşı yakaladığınız zaman atacaksınız ve girdiğiniz en küçük pozisyondan bile gol çıkartacaksınız. Çabuk çıkışlarımızda eğer gole yaklaşabilseydik olay daha da değişecekti. Tam maçı dengeye getirdik derken, gol yedik. 3. golden sonra oyun koptu." şeklinde konuştu.

"ARDA'YA OLAN TEPKİ MUHAKKAK TAKIMI ETKİLEDİ"

Arda Turan hakkında da konuşan Terim, "Mehmet Topal, şu ana kadar stoper bölgesinde iyi oynadı. Bugün de gole kadar iyi oynadı. Beğenirler beğenmezler bilemem ama ben öyle tercih ettim. Arda konusu ise hiçbir oyuncu, hiçbir teknik adam için hoş değil. Heralde beklenti çok yüksekti ve bu beklentileri karşılamadığı düşünüldüğü için böyle bir şey oldu. Seyircinin Arda'ya olan tepkisi muhakkak ki takımı da etkilemiştir. Mağlubiyetin sebebini başka bir şeye yormamız mümkün değil." dedi.

"UMARIM BU KRİZDEN BİR FIRSAT ÇIKARTABİLİRİZ"

Bu krizden faydalanmak isteyeceklerini de ifade eden Terim, "Eleştiri getirebilirim, kendime getirebilirim. Kendimi eleştiriyorum. İnanıyorum ki ben bu üç arkadaşımı almasaydım, neden almadınız diye soracaktınız. Bazen, bazı mağlubiyetler ortaya fırsat çıkartır, umarım biz bu fırsatı buradan çıkartırız. Bugünkü sonuç, başlamadan bitiren bir milli takım görüntüsündeydi, bunu kabul etmeyeceğim. Bir daha söylüyorum, gereken ne ise yapacağım. Son maçımızda da desteğinizi bizden esirgemeyin" şeklinde konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları