Terim'den devre arası neşteri!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, devre arasında takımdan göndereceği isimleri kafasında belirlemeye başladı.

Sezon başında 11 yeni futbolcuyu kadrosuna katan Galatasaray, yaklaşan ara transfer döneminde yine hareketli bir dönem geçirecek gibi görünüyor.

Orduspor maçı sonrası "Takımdaki bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız, yeni arkadaşlar da aramıza katılacak" diyerek transferin hareketli geçeceğini ifade eden Teknik Direktör Fatih Terim'in, 25 kişilik kadrodan 4 ismi değiştireceği öğrenildi.

Manisaspor maçı sonrası Başkan Ünal Aysal'la bir araya gelecek olan tecrübeli teknik adamın, yıllardır kendisinden beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Aydın Yılmaz ve sezon başında takım bulmasını istediği Serkan Kurtuluş'la yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GÖKHAN'I SEMİH YEDİ


Göreve gelir gelmez sözleşmesi biten Gökhan Zan'la yeniden anlaşılmasını isteyen Terim'in, bu oyuncuyu da gözden çıkardığı ifade edildi. Özellikle Semih Kaya'nın gösterdiği başarılı performansın ardından bu oyuncuyu 18 kişilik maç kadrolarına bile dahil etmeyen tecrübeli çalıştırıcının, sezon başında Trabzonspor'dan transfer ettirdiği Ceyhun Gülselam'la birlikte takasta kullanılabileceği ifade edildi. Kayserisporlu Amrabat'ı transfer listesinin ilk sırasına yazan Fatih Terim'in, bu oyuncunun transferinin gerçekleşmemesi durumunda sol kanata başka bir oyuncu aldırmayacağı, ancak orta sahaya Eskişehirsporlu Alper Potuk'un mutlaka alınmasını isteyeceği öğrenildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları