Terim'den derbi uyarıları!

Galatasaray'da teknik drektör Fatih Terim, Fenerbahçe derbisi öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Ayrıntılar burada...

Fenerbahçe maçından önce yapılacak açıklamaların kendilerine zarar vereceğini takımına hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, "Sakin olursak bu bizim işimize yarar. Kimseyi tahrik etmeyin" diye konuştu.

Galatasaray ile F.Bahçe arasındaki maç için geri sayım başlarken her iki takımın teknik patronu da camialarının gerilimini azaltmak için kolları sıvadı. Aykut Kocaman'ın İstanbul BŞ maçının ardından yaptığı konuşmada Fatih Terim ile arasında gerilim olmadığını vurgulamasının ardından İmparator da oyuncularından hafta boyunca gerginlik yaratacak açıklamalardan uzak durmalarını istedi.

KART UYARISI!

1461 Trabzon maçının ardından tamamen F.Bahçe karşılaşmasına odaklanacak olan sarı-kırmızılılar ilk önce psikolojik olarak üstünlük kurmak istiyor. Rakibinin 2 puan önünde maça çıkacak olan G.Saray'ın teknik patronu, oyuncularına derbi ile ilgili kısa bir öğüt verirken panik olmaları ve hem rakip camiayı küçük düşürecek hem de kızdıracak açıklamalardan kaçınmalarını söyledi.

Popülist açıklamaların hem kendilerine hem de ezeli rekabete zarar vereceğini belirten Terim, "Sakın ortamı germeyin. Sakin olursak bu bizim işimize yarar. Kimseyi tahrik etmeyin" diye uyarılarda bulundu. Fatih Terim'in bu maçta takımın sakin kalmasının önemine her konuşmasında vurgu yaparak oyuncularından maç içinde taraftarın tepkilerine kulak asmadan sahada hareket etmeleri gerektiğinin altını her fırsatta çizdiği de öğrenildi.

Kurt teknik adam, özellikle savunmadaki oyuncularıyla yaptığı konuşmalarda kırmızı kart ve penaltı konusunda uyarılarda bulunarak, en ufak hatanın bile maçın kaderini değiştirebileceğini futbolcularına hatırlattı.

Terim: Hepinize ihtiyacım var

"Kendinizi gösterebilmek için önemli bir maç. Şansınızı değerlendirin."

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan G.Saray'da teknik direktör Fatih Terim, yedek oyuncularına hazır olmaları talimatını verdi. Arena'da 19.00'da başlayacak karşılaşmada Terim'in Balıkesir karşısında olduğu gibi yedek oyuncularına şans vermesi beklenirken Ege ekibi karşısındaki en etkili isimlerden olan Sercan da kadrodaki yerini alacak.

Terim'in son yapılan idmandan sonra oyuncularına, "Hepinize ihtiyacım var. Kendinizi gösterebilmek için önemli karşılaşmalar. Bu şansı değerlendireceğinizi düşünüyorum" dediği öğrenildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları