Terim'den Aysal'a Kaka göndermesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, başkan Ünal Aysal'ın "Kaka katiyetle gelmeyecek" açıklamasına gönderme yaptı, "Ben de duymuş oldum"...

Spor Toto Süper Lig'de Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Galatasaray'da transfer konusunda da teknik direktör Fatih Terim ile başkan Ünal Aysal arasında fikir ayrılığı yaşanıyor.

Daha önce Ünal Aysal ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkca dile getiren ve bu açıklamada Sneijder ya da Diego'yu değil de Kaka'yı istediğini dile getiren Terim, Aysal'dan gelen cevapla hayal kırıklığı yaşadı.

AYSAL: "KAKA GELMEYECEK"

Fenerbahçe derbisinin ardından Kanaltürk'te yayınlanan Top Biz'de programına açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Kaka'yı kesinlikle transfer etmeyeceklerini dile getirdi.

Kaka konusunda sarı-kırmızılı taraftarların beklenti içerisinde olmaması gerektiğini ifade eden Aysal, "Kaka, katiyetle gelmiyor. O konuda taraftarlarımızın bir beklenti içerisinde olmamasını daha evvel de iletmiştim fakat ihtiyacımız olan isim muhakkak ki gelecektir. Bu bizim görevimiz." dedi.

TERİM: "BİZ DE DUYMUŞ OLDUK"

Ünal Aysal'ın ardından canlı yayına telefonla bağlanan Fatih Terim'e Aysal'ın "Kaka gelmeyecek" sözleri hatırlatıldığı anda Terim, ince bir gönderme yaparak "Biz de duymuş olduk" şeklinde cevap verdi.

Aysal'ın Kaka konusunda yaptığı açıklamayı değerlendiren Terim, " Vallahi başkanımız zaten gereğini söylemiş, onun üzerine bir şey söylemenin manası yok. Ama ben de hiç olmazsa duymuş oldum Kaka'nın gelmeyeceğini..." ifadelerini kullandı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları