Terim'den Arda için çok net!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim' Emirates Cup öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, transfer konusunda da çok önemli açıklamalarda bulundu.

Emre Can'ın vazgeçilmez olmadığını dile getiren İmparator, Arda Turan'ı da çok istediğini bir kez daha vurguladı.

''EMRE OLMAZSA OLMAZ DEĞİL...''

Merakla beklenen transfer konusuna değinene Fatih Terim, önlerinde 6 Eylül'e kadar süre olduğunu dile getirirken, Emre Can'ın Leverkusen'e gitmesi hakkında da konuştu ve ''Emre Can, Erdal Keser vasıtasıyla oraya ulaştık. Kendilerine yakın bir yerde gözlerinin önünde olmasını istediler. Bu da çok doğal, fazla bir şey diyemeyiz. Daha birçok imkanımız var. Sadece bu isimler değil. Emre Can’ı Türk basını olmazsa olmaz haline getirdi ama öyle bir şey yok. Felsefemizde birçok genç oyuncuyu G.Saray’a katmak var. 6 Eylül’e kadar zamanımız var'' ifadelerini kullandı.

''BEN ARDA'YI HEP İSTEDİM''

Galatasaray taraftarının en çok merak ettiği Arda Turan hakkında da konuşan Terim, Arda'yı her zaman istediğini dile getirirken, ''Arda Turan ile ilgili çok fazla spekülasyon olmaması lazım. Arda’yı ben hep istedim. Arda mevzusunu şu anda kapatmakta fayda var. Arda Galatasaray’ın çocuğu, her sene, her gün bu denenecektir. Bunu doğal kabul etmek lazım'' açıklamasında bulundu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları